Biudžetinė įstaiga
  Kauno g. 38, LT- 35160, Panevėžys
  Tel.: (8 45) 50 88 02, (8 45) 50 88 03
  El. paštas: ldzilvinas38@gmail.com

  Kodas 190412321

SLAPUKŲ PRANEŠIMAS

Šiame pranešime informuojame Jus apie šioje svetainėje naudojamas technologijas, kurios padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą arba stebi ir analizuoja svetainės lankytojų elgseną naršymo metu.

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukas (angl., cookie) yra nedidelė teksto rinkmena, kurį svetainė Jums joje lankantis siunčia į Jūsų tinklo naršyklę ir išsaugo Jūsų naudojamame įrenginyje. Dėl to svetainė slapuko nuostatose nurodytą laikotarpį „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), kad Jums nereikėtų jų iš naujo įvedinėti kaskart apsilankant svetainėje.

Svetainės naudoja nuosavus ir/arba trečiųjų šalių slapukus. Pagal atliekamą funkciją slapukai skirstomi į:

  • Būtinuosius slapukus. Šiais slapukais aktyvinamos pagrindinės svetainės naršymo ar prieigos funkcijos. Be šių slapukų svetainė tinkamai neveiks.
  • Funkcinius arba techninius slapukus. Dėl šių slapukų svetainė įsimena informaciją, nuo kurios priklauso jos veikimas ir išvaizda, pavyzdžiui, lankytojo pasirinkta kalba arba regionas, kuriame jis yra.
  • Statistikos arba analitinius slapukus, kurie renka anoniminę informacija ir teikia jos ataskaitas, iš kurių svetainės valdytojas gali sužinoti kaip lankytojai naudojasi svetaine.
  • Rinkodaros arba reklaminius slapukus. Jie naudojami lankytojams sekti daugelyje svetainių tam, kad būtų galima pateikti jiems pritaikytus reklaminius skelbimus. Jie taip pat riboja rodomų reklamų skaičių ir padeda įvertinti reklaminių kampanijų efektyvumą. Tai dažniausiai trečiųjų šalių reklamuotojų slapukai.

Pagal galiojimo trukmę slapukai skirstomi į seanso ir ilgalaikius slapukus.

Pagal slapuko sukūrimo vietą jie būna dviejų tipų:

  • Pirmųjų šalių arba nuosavi slapukai – kuriami svetainėje, kurioje lankotės;
  • Trečiųjų šalių slapukai – kuriami kitų svetainių. Šioms svetainėms priklauso tam tikras svetainėje, kurioje lankotės, rodomas turinys, pvz., skelbimai ar vaizdai.

Sekliai (angl., trackers) ir bei skaitmeniniai identifikatoriai (angl., digital fingerprinting) – tai sudėtingesnės technologijos, kurios veikia be slapukų (failų patalpinamų vartotojo įrenginyje). Pavyzdžiui, kai tinklapyje naudojami tracking pixels / tags, kiekvieną kartą vartotojui priėjus prie konkretaus tinklapio elemento, užkraunamas 1 pikselio dydžio „paveikslėlis“  – taip serveris sužino, jog konkretus vartotojas su konkrečiu IP adresu buvo tame tinklapio elemente, ir ši informacija išsaugoma serveryje. Jei vartotojas nesutinka su asmens duomenų rinkimu, tokie tinklapio elementai išjungiami iš karto. Skaitmeniniai identifikatoriai yra ypač tikslūs, sugeneruoti pagal vartotojo išmanųjį įrenginį, o unikalūs ID leidžia bet kada vėliau atpažinti, kad lankosi tas pats vartotojas.

Švyturėliai (angl., web beacons), uXDT arba Ultrasonic tracking technologija veikia taip, jog lankantis tinklapyje, kompiuteris generuoja ultragarso signalą negirdimą žmonėms, bet priimamą kitų išmaniųjų įrenginių, kuriuose tuo pat metu veikia tam tikra programėlė, signalą. Norint naudoti šią technologiją būtina atlikti poveikio duomenų apsaugai vertinimą.

KAIP NAUDOJAME SLAPUKUS?

Mes slapukus naudojame tam, kad:

  • svetainė galėtų Jus atpažinti ir prisiminti Jūsų nustatymus ir parinktis;
  • analizuodami Jūsų veiksmus svetainėje galėtume pastoviai gerinti jos veikimą.

Mes nenaudojame slapukų Jūsų tapatybei nustatyti. Mūsų svetainės slapukai nenaudojami jokiais kitais nei čia aprašytieji tikslais.

KOKIUS SLAPUKUS NAUDOJAME?

Svetainėje mes naudojame šiuos slapukus:

PAVADINIMAS SLAPUKO KATEGORIJA APRAŠYMAS GALIOJIMAS
COOKIE_NOTICE_ACCEPTED BŪTINASIS SLAPUKAS SLAPUKAS LEIDŽIANTIS IŠSAUGOTI SUTIKIMĄ/NESUTIKIMĄ SU SLAPUKŲ POLITIKA 1 MĖNESĮ
PHPSESSID BŪTINASIS SLAPUKAS SESIJOS ID SLAPUKAS, NAUDOJAMAS PUSLAPIO FUNKCIONALUMUI UŽTIKRINTI (PVZ., GRĮŽIMAS ATGAL Į PASKUTINĘ SĄRAŠO VIETĄ) IKI PUSLAPIO UŽDARYMO
OGPC FUNKCINIS SLAPUKAS GOOGLE MAPS FUNKCIONAVIMAS 2 MĖNESIUS
VISITOR_INFO1_LIVE FUNKCINIS SLAPUKAS SLAPUKAS LEIDŽIANTIS ĮTRAUKTI YOUTUBE VIDEO ĮRAŠUS 1 METUS
YSC FUNKCINIS SLAPUKAS SLAPUKAS LEIDŽIANTIS ĮTRAUKTI YOUTUBE VIDEO ĮRAŠUS IKI PUSLAPIO UŽDARYMO
1P_JAR ANALITINIS SLAPUKAS SLAPUKAS NAUDOJAMAS RINKTI SVETAINĖS STATISTIKAS IR SEKTI KONVERSIJŲ KIEKIUS. 1 MĖNESĮ 1 MINUTĘ 
CONSENT RINKODARINIS SLAPUKAS SLAPUKAS NAUDOJAMAS KAUPTI VARTOTOJO NAUDOJIMO PROFILĮ. 17 METUS
RUL RINKODARINIS SLAPUKAS „DOUBLECLICK“ SLAPUKAS, KURIS PADEDA MUMS STEBĖTI IR ANALIZUOTI SKELBIMŲ KAMPANIJAS, KURIAS VYKDOME INTERNETE 1 METUS
IDE RINKODARINIS SLAPUKAS GOOGLE DOUBLECLICK SERVISO SLAPUKAI. SKIRTI VARTOTOJUI RODYTI ATITINKAMAS (JAM RŪPIMŲ TEMŲ) REKLAMAS, KITUOSE GOOGLE SERVISUOSE, KAIP „YOUTUBE“, GOOGLE SEARCH. SUASMENINA VARTOTOJUI RODOMAS REKLAMAS PER VISUS JO NAUDOJAMUS ĮRENGINIUS. 8 MĖNESIUS 8 DIENAS 23 MINUTES 
NID FUNKCINIS SLAPUKAS  SLAPUKAS UŽTIKRINANTIS GOOGLE MAPS ĮSKIEPIO VEIKIMĄ SVETAINĖJE 6 MĖNESIUS 3 DIENAS 
WORDPRESS_TEST_COOKIE BŪTINASIS SLAPUKAS  WORDPRESS TVS SLAPUKAS, NAUDOJAMAS PATIKRINTI AR NARŠYKLĖ PALAIKO SLAPUKŲ ĮRAŠYMĄ. IKI PUSLAPIO UŽDARYMO

TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOS

Rinkodaros pranešimams optimizuoti nuolat naudojame analizavimo programinę įrangą „Google Analytics“ iš „Google LLC.“. Ji leidžia sekti elgesį internete: Interneto svetainėje praleistą laiką, geografinę vietą ir naudojimąsi Interneto svetaine. Ši informacija renkama naudojant sekimo pikselius ir (arba) slapukus. Per sekimo pikselius ir (arba) slapukus gauta informacija yra anoniminė ir nėra siejama su asmeniniais duomenimis. „Google“ apdoroja asmens informaciją savo serveriuose įvairiose pasaulio šalyse. Asmens informacija gali būti apdorojama serveryje, kuris nėra šalyje, kurioje gyvena naudotojas. Mes nesidalijame šia informacija su jokiomis trečiosiomis šalimis, kurios galėtų ja naudotis laisvai. Jei nesutinkate, kad būtų atliekama analizė, savo atsisakymą tvarkyti Jūsų duomenis galite pateikti čia: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KAIP KONTROLIUOTI SLAPUKUS?

Tam kad svetainė galėtų veikti, Jums nebūtina sutikti su visais čia naudojamais slapukais, bet tai padarius naršyti Jums bus paprasčiau. Galite ištrinti arba blokuoti visus slapukus, išskyrus būtinuosius, bet tokiu atveju kai kurios šios svetainės funkcijos gali neveikti taip, kaip numatyta, ir kaskart, kai lankysitės mūsų svetainėje, Jums gali tekti iš naujo nustatyti kai kurias parinktis.

Daugumoje naršyklių galima:

  • – patikrinti, kokie slapukai yra įrašyti, ir ištrinti atskirus slapukus;
  • – blokuoti trečiųjų šalių slapukus;
  • – blokuoti slapukus iš konkrečių interneto svetainių;
  • – blokuoti visų slapukų siuntimą;
  • – uždarant naršyklę ištrinti visus slapukus.

KAIP ATSISAKYTI SLAPUKŲ?

Atsisakyti slapukų galite mūsų svetainės pagrindiniame puslapyje iš naujo pakeisdami savo slapukų nustatymus [patikslinti pagal faktą kur ir ką tiksliai pasirinkti]. Atsidarius puslapį, apatiniame kairiajame kampe pamatysite ikonėlę, kurios viduryje bus „C“ raidė. Paspaudus ant ikonėlės, jums bus pateikti slapukų nustatymai. Visus slapukus galėsite išjungti, išskyrus būtinuosius. Atlikus pakeitimus, reikia žemiau paspausti „Išsaugoti“ mygtuką.

Svarbu prisiminti, jog svetainei tinkamai funkcionuoti reikia „Būtinųjų slapukų“, šių slapukų išjungti neįmanoma.

SLAPUKŲ PRANEŠIMO VERSIJOS

Mes reguliariai peržiūrime svetainėje naudojamus slapukus ir, prireikus Jums pranešti apie esminius pasikeitimus čia naudojamose lankytojų stebėjimo technologijose, atnaujiname šį Slapukų pranešimą.

Paskutinis šio pranešimo atnaujinimas buvo atliktas 2021.10.18.

www.darzeliszilvinas.lt tinklalapio naudojimo taisyklės ir privatumo politika

 

Bendrosios nuostatos

  1. Tinklalapio www.darzeliszilvinas.lt (toliau – Tinklalapis) naudojimo taisyklės ir privatumo politika (toliau – Taisyklės) nustato naudojimosi Tinklalapiu sąlygas ir tvarką bei pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remdamasis Tinklalapio valdytojas – Panevėžio lopšelis-darželis „Žilvinas“, juridinio asmens kodas 190412321, registracijos adresas Kauno g. 38, LT- 35160, Panevėžys, duomenų tvarkymas vykdomas adresu Kauno g. 38, LT- 35160, Panevėžys (toliau – Įstaiga), tvarko Tinklalapio lankytojų (toliau – Vartotojas) asmens duomenis.
  2. Įeidami į Tinklalapį, Vartotojai patvirtina, kad besąlygiškai sutinka su šiomis Taisyklėmis ir įsipareigoja jų laikytis. Taisyklės taikomos tiek naudojantis Tinklalapiu Vartotojui prisijungus, tiek ir Vartotojams neatlikusius prisijungimo procedūros. Prisijungdami prie Tinklalapio ir/ar jo naudodamiesi, Vartotojai patvirtina, kad yra tinkamai susipažinę su Taisyklėmis bei sutinka, kad Įstaiga tvarkys Vartotojų pateiktą informaciją (įskaitant asmens duomenis) tiek, kiek yra reikalinga Tinklalapiui valdyti ir funkcionavimui užtikrinti bei Tinklalapio paslaugoms teikti.
  3. Tinklalapio paslaugos – tai su klientų informavimu ir kliento informacijos pateikimu susijusios paslaugos (toliau – Tinklalapio paslaugos), kurios apima:

3.1. informacija apie paslaugas, mokėtinas sumas teikimą;

3.2. klausimų ar kitos informacijos pateikimą ir/ar paslaugų užsakymą elektroniniu būdu.

3.3. bet kokios kitos paslaugos, teikiamos Tinklalapiu.

  1. Įstaiga turi teisę vienašališkai pakeisti Taisykles apie tai paskelbdama Tinklalapyje. Taisyklių pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Tinklalapyje dienos. Jei po Taisyklių pakeitimo ar papildymo Vartotojas ir toliau naudojasi Tinklalapio paslaugomis, laikoma, kad Vartotojas sutinka su nauja Taisyklių redakcija.

Vartotojų prisijungimas ir asmens duomenų apsauga

  1. Naudotis arba turėti galimybę visapusiškai naudotis Tinklalapiu, galima tik Tinklalapyje suvedus tinkamus prisijungimo duomenis. Prisijungimas atliekamas užpildžius vartotojo vardą ir slaptažodį. Vartotojas, prisijungdamas prie Tinklalapio, patvirtina, kad:

5.1. Vartotojas įdėmiai ir atidžiai perskaitė šias Taisykles, jas suprato ir su jomis laisva valia sutinka bei įsipareigoja naudotis Tinklalapio Taisyklėse nustatyta tvarka ir sąlygomis;

5.2. Vartotojo pateikti duomenys yra teisingi, tikslūs ir išsamūs. Vartotojas, keisdamas ar pildydamas duomenis apie save, privalo pateikti tik teisingus duomenis. Bet kokie nuostoliai, atsiradę dėl klaidingų duomenų pateikimo, tenka Vartotojui;

5.3. pasikeitus Vartotojo duomenims ar kitai susijusiai informacijai, Vartotojas įsipareigoja nedelsiant, bet ne vėliau kaip per 7 (septynias) darbo dienas, pakeisti (papildyti) savo duomenis Tinklalapyje;

5.4. Vartotojas sutinka, kad Įstaiga tvarkytų bet kokius Vartotojo pateiktus jo asmens duomenis ir/ar kitokią informaciją ir naudotų šių Taisyklių vykdymo tikslais, Įstaigos paslaugoms teikti, tiesioginės rinkodaros (jeigu yra gautas Vartotojo sutikimas) ir kitais tikslais.

  1. Vartotojui draudžiama savintis kitų asmenų tapatybę, nurodant svetimą vardą, pavardę ir/ar kitus duomenis. Nepaisančiam minėtų reikalavimų Vartotojui Įstaiga turi teisę, nedelsiant ir iš anksto nepranešus, uždrausti naudotis Tinklalapiu. Esant pagrįstiems įtarimams, kad tokiais savo veiksmais Vartotojas padarė ar galėjo padaryti žalą Įstaigai ir/ar tretiesiems asmenims ir/ar viešajam interesui, Įstaiga turi teisę perduoti visus turimus duomenis apie tokį Vartotoją valstybinėms institucijoms.
  2. Vartotojas besąlygiškai įsipareigoja užtikrinti pateiktų duomenų slaptumą ir privalo dėti maksimalias pastangas, kad apsaugotų prisijungimo prie Tinklalapio slaptažodį nuo trečiųjų asmenų susižinojimo ir jokiais tiesioginiais (netiesioginiais) būdais neatskleisti jo tretiesiems asmenims bei užtikrinti, kad jokie tretieji asmenys negalėtų pasinaudoti jo duomenimis naudojantis Tinklalapiu ar prisijungiant prie jo.
  3. Tinklalapyje Vartotojo pateikti asmens duomenys yra Įstaigos tvarkomi laikantis šių Taisyklių, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų tvarkymą bei apsaugą.
  4. Elektroninių formų pildymo būdu Vartotojo pateikti asmens duomenys (vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, adresas ir pan.) naudojami šiais tikslais:

9.1. Tinklalapio ir Įstaigos paslaugų teikimo tikslais.

  1. Vartotojas, kreipdamasis į Įstaigą raštu el. paštu duomenys@darzeliszilvinas.lt, arba atvykęs į Įstaigą, pateikdamas Įstaigai asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, turi teisę:

10.1.kreiptis į Įstaigą su prašymu suteikti informaciją apie Įstaigos tvarkomus Vartotojo asmens duomenis;

10.2. kreiptis į Įstaigą su prašymu ištaisyti Vartotojo asmens duomenis ir/ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su asmens duomenimis, Vartotojas nustato, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;

10.3. kreiptis į Įstaigą su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su savo asmens duomenimis, Vartotojas nustato, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai;

10.4. nesutikti, kad būtų tvarkomi Vartotojo asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais.

  1. Asmens duomenys turi būti tikslūs, tinkami ir tik tokios apimties, kuri būtina jiems rinkti ir toliau tvarkyti. Jei reikia asmens duomenų tvarkymui, asmens duomenys nuolat atnaujinami.
  2. Įstaiga įsipareigoja neatskleisti Vartotojo asmens duomenų kitiems tretiesiems asmenims, išskyrus Įstaigos partnerius, teikiančius su Įstaigos teikiamomis paslaugomis susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Vartotojo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

Įstaigos ir Vartotojo teisės bei pareigos

  1. Įstaiga pasilieka teisę bet kada, nepranešusi Vartotojui, keisti Tinklalapyje nurodytas Įstaigos teikiamas Paslaugas ar atskiras jų sąlygas.
  2. Įstaiga, siekdama apginti asmenų teises ir teisėtus interesus ir/ar vykdydama teisės aktų reikalavimus, ir/ar Vartotojui nesilaikant šių Taisyklių nuostatų, turi teisę be išankstinio pranešimo ar Vartotojo sutikimo panaikinti Vartotojo registraciją Tinklalapyje.
  3. Įstaiga turi teisę bet kada, be išankstinio įspėjimo, sustabdyti ar visiškai nutraukti Tinklalapio veiklą.
  4. Naudodamasis Tinklalapiu ir/ar Įstaigos teikiamomis Paslaugomis, Vartotojas privalo:

15.1. griežtai laikytis šių Taisyklių nustatytos tvarkos ir reikalavimų;

15.2. nepažeisti Įstaigos ir trečiųjų asmenų teisių ir teisėtų interesų;

15.3. neteikti melagingų ir/ar klaidinančių duomenų apie save ar kitos neteisingos informacijos;

15.4. naudotis tik saugiomis elektroninių ryšių ir duomenų perdavimo priemonėmis ir įrenginiais;

15.5. neplatinti kompiuterinių virusų ir/ar imtis kitų priemonių, kurios galėtų sutrikdyti Tinklalapyje darbą, pakenkti ar sunaikinti informaciją bei sukelti kitokią žalą Tinklalapiui, ar Įstaigos teikiamų paslaugų procesui;

15.6. nesiimti jokių tyčinių veiksmų, kurie sutrikdytų Tinklalapio veiklą ir Tinklalapio ar Įstaigos paslaugų teikimą Vartotojui ar tretiesiems asmenims;

15.7. paisyti ir nepažeisti nusistovėjusių ir visuomenės pripažintų elgesio ir moralės normų, trečiųjų asmenų teisių ir teisėtų interesų bei teisės aktų reikalavimų;

15.8. nedelsiant informuoti Įstaigą, jeigu jam tapo žinoma, kad jo prisijungimo prie Tinklapio duomenimis naudojasi ar gali pasinaudoti kiti tretieji asmenys.

  1. Vartotojui pažeidus bet kurią iš šių Taisyklių nuostatų, Įstaiga įgyja teisę bet kuriuo metu visiškai ar iš dalies apriboti Vartotojo galimybes bet kokiu būdu naudotis Tinklalapiu.

Intelektinės nuosavybės apsauga ir nuorodos į kitus tinklalapius

  1. Visos teisės į Tinklalapį ir jame esančius kūrinius yra saugomos Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų. Griežtai draudžiama kopijuoti tekstus, nuotraukas, logotipus, banerius ir visus kitus dizaino elementus su tikslu naudoti juos komerciniais ar kitais Įstaigos ar trečiųjų asmenų teises ir teisėtus interesus pažeidžiančiais tikslais.
  2. Visi prekių ženklai, kurie pateikiami Tinklalapyje, yra Įstaigos nuosavybė, arba Įstaiga juos naudoja teisėtai, sutarčių, sudarytų su jų savininkais, pagrindu.
  3. Šiame Tinklalapyje gali būti pateikta nuorodų į kitus tinklalapius, kurie leis Vartotojui išeiti iš šio Tinklalapio, siekiant gauti trečiųjų šalių informaciją, arba trečiųjų šalių informacija gali būti pateikta šiame Tinklalapyje.
  4. Įstaiga negali pakeisti, atnaujinti ar kontroliuoti tokių tinklalapių turinio, todėl neprisiima jokios atsakomybės dėl juose pateikto turinio teisingumo.
  5. Vartotojas turi atkreipti dėmesį, kad kituose Tinklalapiuose, į kurias yra nukreipiama iš šio Tinklalapio, gali galioti kitokios nei Tinklalapyje galiojančios Tinklalapio naudojimo taisyklės, privatumo politika, konfidencialumo nuostatos, asmens duomenų tvarkymo ir kitos nuostatos.

Paslaugų užsakymas Tinklalapyje

  1. Naudodamiesi Tinklalapiu, Vartotojai gali užsakyti Įstaigos ir/ar trečiųjų šalių paslaugas arba pateikti užklausas dėl tokių paslaugų užsakymo.
    23. Vartotojas, užsakydamas Įstaigos ir/ar trečiųjų šalių paslaugas arba pateikdamas užklausą dėl tokių paslaugų užsakymo, žino ir sutinka, jog informacija ir duomenys, kuriuos jis nurodys pildydamas užklausą, bus perduoti tokių paslaugų teikėjui.
    24. Vartotojas, užsakydamas Įstaigos ir/ar trečiųjų šalių paslaugas arba teikdamas užklausą dėl tokių paslaugų užsakymo (nurodydamas savo duomenis ir/ar kontaktinę informaciją), prisiima visą atsakomybę ir riziką dėl duomenų, kuriuos jis perduoda trečiosioms šalims, naudojimo.

Slapukai

  1. Įstaiga, siekdama padaryti Vartotojo naudojimąsi Tinklalapiu greitesniu ir patogesniu, naudoja slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelis failas, siunčiamas ir įdiegiamas į Vartotojo kompiuterį. Įdiegtą informaciją Įstaiga naudoja Vartotojui atpažinti bei Tinklalapio lankomumo statistikai stebėti.
  2. Vartotojas turi galimybę savo naršyklėje peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) Įstaiga įdiegia, ir dalį ar visus įdiegtus slapukus ištrinti. Naudodamasis Tinklalapiu Vartotojas sutinka, kad jo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi Įstaigos numatyti slapukai. Šį sutikimą Vartotojas gali bet kada atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros Tinklalapio funkcijos gali neveikti.

Baigiamosios nuostatos

  1. Taisyklėms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi tarp Tinklalapio ir Vartotojo kilę nesutarimai yra sprendžiami derybų keliu. Šalims neišsprendus ginčo derybų būdu toks ginčas galutinai sprendžiamas Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka teismuose.
  2. Visos teisės į Tinklalapyje ir jame esančius kūrinius yra saugomos Lietuvos Respublikos įstatymais ir kitais teisės aktais. Joks Tinklalapyje esantis turinys ir kitokia tekstinė, grafinė ar kitokio pobūdžio informacija negali būti atgaminama, padaroma viešai prieinama arba platinama be išankstinio raštiško Įstaigos sutikimo.
  3. Visais klausimais dėl Tinklalapyje teikiamų savitarnos paslaugų ir Įstaigos vykdomų asmens duomenų tvarkymo veiksmų prašome kreiptis raštu el. paštu duomenys@darzeliszilvinas.lt arba atvykus į Įstaigą, pateikiant Įstaigai asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.